In verband met de bijzondere omstandigheden waaronder we momenteel verkeren zijn alle Cursussen en Workshops uitgesteld totdat we weer aan de slag kunnen. We gaan er van uit dat we na de zomervakantie weer kunnen beginnen. De groepen bij Villa Hendrikje zullen voorlopig beperkt worden. Gelukkig beschikken we over een ruim atelier waar ieder voldoende plek en afstand kan nemen tot elkaar.

Je kan je alvast opgeven voor het programma na de zomervakantie, dan heb je iets om naar uit te kijken! In verband met het beperkt aantal cursisten waar we het nieuwe seizoen mee gaan starten is het handig om je alvast op te geven, dit om teleurstellingen te voorkomen.

*** Ondertussen is het atelier van Villa Hendrikje omgetoverd tot een een Mondkapjes fabriekje. Hier proberen we met zorg, aandacht en mooie stofjes, mee te werken aan het herstel van Nederland. Heb jij een  fashionable mondkapje nodig, ook leuk om kado te geven, dan kan je die bestellen op www.mondkapjesvoorjou.nl 


Cursisten zeiden dit......

Villa Hendrikje
"Vilten bij Villa Hendrikje is voor mij een feestje: de open, ontspannen en gezellige sfeer, al het fantastische materiaal dat voorhanden is, de ruimte die Willemijn je biedt om je creativiteit uit te leven èn natuurlijk ook haar professionaliteit waar vanuit ze goede tips, aanwijzingen en feedback geeft zodat het ook ècht een mooi viltwerk wordt!"